Webáruház integrációs megoldások

ELEKTRONIKUS SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK

A DHL Express egyszerű és hatékony csomagküldést tesz lehetővé partnerkóddal rendelkező ügyfelei számára. A bérelhető webes portáloktól kezdve az e-kereskedelmi kosár integráción át a teljesen integrált üzleti megoldásokig, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön számára.

A MYDHL+-tól

A DHL Express-szel az online küldés egyszerű. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az összes DHL Express küldeményét egyetlen nagy teljesítményű online platformról hozza létre és kezelje, egy bejelentkezéssel. Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi szállítástól kezdve a rendelés nyomon követéséig és a futárrendelésig minden elvégezhető néhány kattintással.

ADJ EL BÁRHOL, KÜLDJ EGY HELYRŐL

A DHL Express Commerce integrálható a főbb e-kereskedelmi platformokba, többek közt Magento, Shopify, WooCommerce, Amazon, eBay és Etsy. Teljesen automatizált csomagcímke-készítést biztosít, ami azt jelenti, hogy ügyfelei megrendelései gyorsan és hatékonyan, gond nélkül importálhatók és kezelhetők.

ERŐSÍTS API-VAL

A saját fejlesztésű rendszerekbe teljesen integrálható DHL Express megoldás. Az API-megoldás egyesíti a DHL Express előnyeit az Ön házon belüli szállítási folyamataival. A weboldalába történő integráció révén összekapcsolódik a meglévő rendelésbeviteli, raktárkezelési és egyéb üzleti szoftverrendszerekkel, hogy segítsen a zökkenőmentesebb és hatékonyabb folyamatok lebonyolításában.
AZ ELEKTRONIKUS SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK RÉVÉN PROFITÁLHAT
Papírmentes küldemények

Küldje el dokumentumait digitálisan, ezzel időt és pénzt takarítva meg, egyúttal környezetbarát módon.

A küldemény nyomon követése

A küldemények minden lépését valós időben nyomon követheti.

A küldemények igény szerinti kézbesítése (ODD)

Adja vásárlói kezébe a kiszállítás irányítását - például olyan kényelmi opciókkal, mint csomagautomatában való átvétel .

Import és export

Kezelje export- és importküldeményeit egy helyen.

Pontos szállítási költségek

A nagyobb nyugalom érdekében előre kiszámíthatja a szállítási költségeket.

Futárrendelési kérelmek

Egyszerűsítse a folyamatot, és kezelje egy helyen a futárfelvételi lehetőségeket.