Nemzetközi növekedés

DHL világszerte

Adrian Dalsey, Larry Hillblom és Robert Lynn - három ambiciózus vállalkozó San Franciscóból, akik 1969-ben megalapították a DHL-t. Eredetileg légi úton szállították a küldeményekhez kapcsolódó vámpapírokat. Ez drámaian lerövidítette a szállítmányok vámkezelésének idejét. Míg az első járatok elsősorban San Francisco és Honolulu között közlekedtek, a hálózatot később a világ minden pontjára kiterjesztették. A DHL 2013 óta globális piacvezető a nemzetközi expressz és logisztikai szolgáltatások terén.

Szupergyors szállítás a világ bármely pontjára

A DHL Express bárki számára elérhető, aki gyorsan és egyszerűen szeretné elküldeni és fogadni az időkritikus küldeményeket. Ha az Ön árujának gyorsan - lehetőleg még a munkanap vége előtt - a világ másik végére kell eljutnia, válassza a DHL EXPRESS-t a gyors átfutási idő és a megbízható hálózat miatt.

Globális hálózat

Aki a DHL Express-t választja, nem fog csalódni szolgáltatásainkban - a leggyorsabb kézbesítési idők, a megbízható szolgáltatás és a küldemény nyomon követésének lehetősége a világ bármely pontján. Ha a DHL Express-t használja, a legnagyobb globális hálózatot választja. Szeretne a Távol-Keletre szállítani? Latin-Amerikába? Afrikába? Globális hálózatunk - lipcsei, hongkongi és cincinnati elosztóközpontokkal - több mint 220 országba biztosít gyors kapcsolatot. A DHL Express többéves tapasztalata, kiváló kapcsolatai a helyi vámhatóságokkal és saját vámszakértői biztosítják, hogy küldeménye gyorsan átessen a vámkezelésen, és még a munkanap vége előtt célba érjen.

A szakértőink

Bármilyen kihívásról legyen is szó, mi meg tudjuk oldani! 350 000 szenvedélyes szakértőből álló csapatunk biztosan megtalálja a legjobb logisztikai megoldást az Ön vállalkozása számára.