Fenntarthatóság

Vezető expressz logisztikai vállalatként célunk az emberek összekapcsolása és életük jobbá tétele. Úgy gondoljuk, hogy a környezetvédelem ennek szerves részét képezi. 2030-ig 7 milliárd eurót fektetünk be a tisztább működésbe, hogy 2030-ra 29 millió tonna alá csökkentsük a CO2 kibocsátásunkat.

KÜLDETÉS 2050: ZÉRÓ KIBOCSÁTÁS

A világ közössége célul tűzte ki, hogy a globális felmelegedést két Celsius-fok alatt tartsa. Vezető logisztikai vállalatként fenntarthatóvá kívánjuk tenni üzleti tevékenységünket. A logisztikai iparágat a fenntartható jövő felé vezetve 2050-re a zéró károsanyag-kibocsátás elérését tűztük ki célul. Ezt szeretnénk elérni ügyfeleinkért és ügyfeleinkkel együtt.

ZÖLD TERMÉKEINK ÉS MEGOLDÁSAINK

  • Tiszta üzemanyag és technológia: a logisztikai szolgáltatások karbonsemlegessé tétele fenntartható üzemanyagokkal és alacsony szén-dioxid-kibocsátású technológiákkal.

  • Ellentételezés: szén-dioxid-kiegyenlítés ellenőrzött éghajlatvédelmi projekteken keresztül.

  • Hatékonyság: A szén-dioxid-kibocsátás elkerülése az ellátási lánc optimális kialakítása és energiahatékony technológiák révén.

  • Körforgásos gazdaság: Anyag-, energia- és hulladékcsökkentés fenntartható csomagolási, újrahasznosítási és hulladékkezelési megoldások révén.

DHL GOGREEN SZOLGÁLTATÁS

Manapság egyre gyakrabban beszélünk a környezeti fenntarthatóságról és az üzleti felelősségvállalásról. Ez a téma 2008 óta fontos számunkra, amikor először indítottuk el a DHL GOGREEN szolgáltatást. Ez egy globális DHL-program, amelynek segítségével Ön már 35 Ft/kilogrammonként (vagy 1 kg-nál kisebb súlyú küldemények esetén küldeményenként) kompenzálhatja az egyes küldemények kézbesítése során keletkező szén-dioxid-kibocsátást. Ügyfeleink nevében ezeket az alapokat globálisan fontos projektekbe fektetjük be, hogy ellensúlyozzuk és semlegesítsük a káros kibocsátásokat.

SGS TANÚSÍTVÁNY

A DHL GOGREEN karbonsemleges szolgáltatásának igénybevételével Ön az SGS által kiállított hivatalos éves igazolást kap az ellentételezett szén-dioxid-kibocsátásról, amely bizonyítja, hogy felelősségteljes hozzáállását az egyik legsúlyosabb globális problémához.

AZ ÖN VERSENYELŐNYE

Mondja el partnereinek és ügyfeleinek, hogy karbonsemleges anyagokat használ, és töltse fel egy nemzetközileg elismert szervezet tanúsítványát a weboldalára - ez vitathatatlan bizonyítéka a természet irányába mutatott felelősségteljes gondolkodásának. Ily módon nemcsak kommunikálja márkája társadalmilag felelős álláspontját, hanem magasabbra is pozícionálja azt - megkülönbözteti magát a versenytársaktól, és extra motivációt ad az ügyfeleknek, amikor hasonló termékek vagy szolgáltatások közül választanak.

TUDJON MEG TÖBBET A DHL ZÖLD LOGISZTIKÁJÁRÓL oldal.